Yhteystiedot

HEIMO HOKKANEN

Puh. 040-5576611

heimo.hokkanen@vaasa.fi

Levoninkatu 21 b 10
65200 Vaasa

www.heimohokkanen.fi

Koputus Tv-ohjelma:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=3945==================


Alla olevasta KD-linkistä
pääset Kristillisdemokraattien
sivuille!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:299275 kpl

Minun arvomaailmani

 

Henkilökohtainen uskoni Jumalaan tuo elämääni se voimavaran jota me kaikki tarvitsemme arkipäivän elämässämme.

Vaikeissa elämäntilanteissa voimme kääntyä Jumalan puoleen ja rukoilla voimaa ja viisautta elämäämme. Täytyy myös muistaa silloinkin rukoilla Jumalaa, kun asiat ovat hyvin, silloinhan on aihetta kiittää.

Perheen pitäisi edelleenkin olla yhteiskuntamme peruspilari.Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto. Raamatun lähtökohdat isästä, äidistä ja lapsista ovat Jumalan säätämiä asioita. 

Vanhempien tehtävänä olisi huolehtia ja kasvattaa lapsia yhteiskuntakelpoisiksi kansalaisiksi. Tärkeätä on myös opettaa lähimmäisenrakkautta lapsille.

Täytyy muistaa, että voimme itse olla elämämme jossakin vaiheessa autettavan asemassa. Siksi on hyvä iloita niistä ihmisistä jotka välittävät toisistaan.

Kristillisdemokraattien ajatuksena on: ” Mitä paremmin perhe voi, sitä paremmin yhteiskunta voi”

Kansalaisilta perittävillä verovaroilla on pystyttävä huolehtimaan laadukkaasta opetuksesta, terveydenhuollosta, sairaanhoidosta sekä vanhuksien ja vammaisten elämänolojen turvaamisesta.

Päättäjien on osattava laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, kun päätetään verovarojen käytöstä ja kuinka ne kohdennetaan tähän yhteiskuntaan.

Lapsenlapsia kuvassa

Daniel, Henrietta,

Samuel ja Mirjam.

sussun_kamerasta_joulu_2009_014.jpg