Yhteystiedot

HEIMO HOKKANEN

Puh. 040-5576611

heimo.hokkanen@vaasa.fi

Levoninkatu 21 b 10
65200 Vaasa

www.heimohokkanen.fi

Koputus Tv-ohjelma:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=3945==================


Alla olevasta KD-linkistä
pääset Kristillisdemokraattien
sivuille!

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:299270 kpl

MITÄ TEHDÄÄN VANHALLE LINJA-AUTOASEMALLE?

linja-autoasema2.jpg

 

Tässä tämä komeus on jököttämässä paikallaan. Jo pari kolme vuotta sitten siihen olisi pitänyt sijoitusyhtiö Sponda Oy:n rakentaa kymmenientuhansien neliömetrien liikerakennus.

Vaasan veronmaksajat maksoivat kyseisestä rakennuksesta 400 000 euroa Matkahuolto Oy:lle. Toisin sanoen jokainen vaasalainen omistaa kysesitä rakennusta nyt 6 euron verran. Mitä rakennuksella tehdään?

Ei mitään. No onhan siihen helppo maalata graffitteja ja alueella on mukavaa pitää kiihdytyskilpailuja. Mopoautoilla ja vähän kovimmillakin koslilla! Osassa aluetta säilytetään katukiviä ja muutakin tavaraa!

Virkamiehetkin ehdittiin palkita hyvästä Sponda ja Ikea sopimuksesta tuhansilla euroilla! Mitään Spondaa ei ole kuulunut ja sopiumuksetkin ovat umpeutuneet. Eikä  Ikeastakaan ole mitään näkyvyyttä!

Voisikohan virkamiehiltä periä saadut palkkiot takaisin, kun sopimukset eivät olleetkaan niin hyviä.

Tämä on vähän samanlaista ajatusta, että myyntimiehelle maksettaisiin provisiot pois ja sitten ei kauppaa tulisikaan!? Ei mennyt tämäkään niinkuin Strömsössä!

Olisikohan aika sittenkin tehdä tästä alueesta Vaasalaisille "keskuspuisto", josta tuolla teksteissäni olen jo aiemmin kirjoitellut. Jousmäki voisi loihtia alueesta todella miellyttävän virkistymispuiston.

Lasten liikennepuisto, nuorille skeittirata ym.  Paljon istutuksia, leikkipuisto ja mitä vielä. Kaikkea ei  tarvitse uhrata markkinavoimien areenaksi. Vai kuinka on?

 

Meillähän näitä urheiluareenoita riittää ja lisää on suunnitteilla!

Suunnitelmissa on nyt suuri station, joka näyttää suuntaa keskustarakentamisessa!